Vethem blir en del av Agria Djurförsäkring

Vethem blir Agria Vårdguide

Nu är det offentligt! Vethem kommer från och med söndagen den 6 september 2020 att bli Agria Vårdguide. Samma app, samma veterinärer men ett nytt utseende.

Agria Djurförsäkring förvärvar Vethem för att kunna erbjuda sina kunder kostnadsfri vårdrådgivning från veterinär i en egen app. Vethem har samarbetat med Agria sedan februari 2019 och genom förvärvet fortsätter vi att ge djurägare möjligheten till smidig, trygg och effektiv vård för sina djur.

Du som redan har appen nedladdad kommer kunna uppdatera den på söndag för att se den nya versionen. Om du inte har appen nedladdad än så kan du ladda ner Agria Vårdguide från App Store och Google Play.

Alla som har sitt djur försäkrat i Agria Djurförsäkring kan boka kostnadsfri rådgivning i appen. Djurägare som inte har någon försäkring hos Agria Djurförsäkring kan fortfarande boka samtal och använda tjänsten mot en samtalsavgift.

Pressmeddelandet finner du här: https://news.cision.com/se/agria-djurforsakring/r/agria-forvarvar-digitala-veterinarvardsradgivningsforetaget-vethem,c3187478

Nina Kjellerstedt

Chefsveterinär

Kom igång

Agria Vårdguide - Din veterinär i mobilen

Med Agria Vårdguide kan du tryggt och smidigt träffa en veterinärer när det passar dig. Du får rådgivning direkt genom videosamtal och vi hjälper dig med remiss om det behövs. Ladda ner Agria Vårdguide och registrera ditt djur idag så är du redo om olyckan är framme. 
★★★★★ Betyg i App Store: 4,8
×

Vi använder oss av cookies. Mer info