Samarbetspartners

Vi på Agria Vårdguide är måna om att bidra till ditt djurs hälsa. Därför samarbetar vi med ett antal företag som vi på olika sätt anser kan hjälpa till att förbättra välmåendet för ditt djur. Nedan kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Beställ ditt djurs receptbelagda läkemedel på Apotea

15% rabatt när du skapar konto hos Agria Vårdguide

Vi på Agria Vårdguide vill kunna erbjuda dig som djurägare ett kvalitativ, relevant och säkert sortiment av produkter för djurvård, både för enklare egenvård och receptbelagda läkemedel. Vi försöker alltid tänka på djurets bästa när vi ordinerar läkemedel. Agria Vårdguide samarbetar med Apotea – årets nätbutik fyra år på raken. Via Apotea kan du beställa hem produkter och receptbelagda läkemedel till ditt husdjur. Du som har ett konto hos Agria Vårdguide får 15 % rabatt när du beställer från Apotea (ej receptbelagda läkemedel).
Till Apotea

Dvärgpinscherklubben

Klubben för dig som har en dvärgpinscher!

Dvärgpinscherklubben är en rasklubb inom Svenska Schnauzer Pinscherklubben som finns till för dig med Dvärgpinscher. De håller kurser, arrangerar utställningar och anordnar massor av andra aktiviteter för dig och din hund. Agria Vårdguide samarbetar med Dvärgpinscherklubben för att hjälpa till i deras aktiva arbete för rasen och dess hälsa. Om du inte är medlem kan du köpa ett "Prova på medlemskap"!
Till Dvärgpinscherklubben

Glada Jyckar

Beteenderådgivning för din hund

Glada Jyckar bedriver sedan 1991 kurser, föredrag och privatträningar av högsta kvalitet för hundägare i Sverige. De är diplomerade instruktörer, hundpsykologer och/eller etologer som vidareutbildar sig kontinuerligt. Glada Jyckars aktiviteter baseras på positiva träningsmetoder med hundens välmående som grund. Genom medlemskap i Sveriges Hundföretagare visar Glada Jyckar att de tagit ett aktivt beslut att följa branschorganisationens policy. Sveriges Hundföretagare tar avstånd från strafftänkande och hårda tag. Via Agria Vårdguide erbjuder Glada Jyckar digital beteenderådgivning för dig som behöver stöd gällande osäkerheter i din hunds beteende.
Till Glada Jyckar

Hugo & Celine

Glass för hundar

Hugo & Celine är först i världen med att producera hundglass i smaker som hundar verkligen vill ha, dessutom har de med hjälp av de bästa experterna tagit fram fler hälsosamma snacks och foder gjorda på 100% svensk råvara av bästa kvalitet. Agria Vårdguide och Hugo & Celine jobbar tillsammans för att kunna erbjuda ett ännu härligare och mer hälsosamt liv för din hund!
Till Hugo & Celine

Hundpodden med Kicki & Fanny

En livsstilspodd för hundälskare

Hundpsykologerna Kicki Fellstenius och Fanny Modig djupdyker i olika ämnen; Hur lär man hunden att hitta kantareller? Vad ska man tänka på när man nyss fått hem en valp? Hur tar man de bästa fotona på sin vovve? och en massa, massa annat. Ibland tar de hjälp av specialister inom olika ämnesområden, samt folkkära hundägare vars hundliv vi kan inspireras av! Agria Vårdguide är stolta samarbetspartners och sponsorer till podden som toppar listorna.
Till Hundpodden med Kicki & Fanny

Lantbrukarnas Riksförbund

Rabatterad veterinärrådgivning för dig som är medlem i LRF

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRFs omkring 140 000 medlemmar driver tillsammans nästan 70 000 företag. LRF medverkar till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö som bas. Agria Vårdguide samarbetar med LRF för att ge dig med lantbruksdjur rabatterad veterinärrådgivning, detta då vi månar om att djursjukvården ska vara så lättillgänglig som möjligt även för dig med stordjur.
Till Lantbrukarnas Riksförbund

Stockholms Djurakademi

Mötesplatsen för dig som söker spännande och aktuell kunskap om djur

Djurakademin är det självklara valet för alla som söker efter spännande och aktuella föreläsningar och kurser om djur. Vare sig man vill gå en grundkurs eller fördjupa sina kunskaper kommer man alltid att hitta något som passar. Djurakademin ger den senaste och mest aktuella kunskapen inom djurträning, djurhantering, djurskötsel och djurvälfärd. Agria Vårdguide är glada att samarbeta med Djurakademin som bidrar till ökad kunskap om djur!
Till Stockholms Djurakademi

Svenska Agilityklubben

Klubben för dig som är eller vill bli aktiv inom agility

Svenska Agilityklubben är en verksamhetsklubb under SKK med ansvar för agility. Som huvudman för agility ansvarar SAgiK för regelverk och central administration av utbildnings- och tävlingsverksamhet i agility inom hela SKK-organisationen. Agria Vårdguide samarbetar med SAgiK för att främja denna härliga hundsport!
Till Svenska Agilityklubben

Svenska Islandshästförbundet

Förbundet för dig med islandshäst

SIF är en sammanslutning av 65 lokala islandshästföreningar runt om i Sverige, där omkring 6 700 medlemmar ingår. De verkar för ökad kännedom och kunskap om islandshästen, samt främjar den sportsliga verksamheten i Sverige. Agria Vårdguide samarbetar med SIF för att hjälpa till i deras aktiva arbete för islandshästarnas välmående. Därför erbjuder Agria Vårdguide 10 % rabatt på veterinärrådgivningen för SIF's medlemmar.
Till Svenska Islandshästförbundet

The Maine Club

Skapa konto i Agria Vårdguide - få 10 % rabatt

The Maine Club är en ideell förening för alla med intresse av den underbara Maine Coon katten. Klubben har medlemmar spritt över hela landet samt även utomlands. Målsättning för klubben är att sprida intresse samt kunskap om Maine Coon, verka som en mötesplats för såväl uppfödare som sällskapskattsägare att diskutera rasen och utbyta erfarenheter. Via Agria Vårdguide får du rabatt på första året som medlem hos The Maine Club.
Till The Maine Club

Vidilab

Skapa konto hos Agria Vårdguide - Få 10 % rabatt på Kollamasken

Vidilab är störst i Norden på veterinärmedicinsk parasitologisk träckprovsdiagnostik. Laboratoriet analyserar över 80 000 prover per år och utför parasitologisk diagnostik på alla djurslag. Laboratoriet är ackrediterat enligt ISO 17025 och har personal med mycket hög kompetens. Vi tillhandahåller provtagningskitet kollamasken smådjur som säljs av vissa apotek och som enkelt kan beställas i vår webshop. Kitet kan användas till hund, katt, kanin, marsvin och övriga smådjur (fåglar, reptiler med mera). Agria Vårdguide samarbetar med Vidilab så att du som misstänker mask hos ditt djur enkelt och tryggt kan få hjälp med provsvar.
Till Vidilab

Widforss.se

Produkter för friluftsintresserade

Widforss.se är ett av Sveriges äldsta bolag som erbjuder mängder av produkter för den friluftsintresserade. Hos Widforss.se finner du som hundägare alla relevanta produkter så som foder, utrustning och leksaker.
Till Widforss.se
×

Vi använder oss av cookies. Mer info