Om Vethem

Vi på Vethem vill göra livet som djurägare smidigare. Hos oss får du träffa veterinärer på dina villkor – när du vill och där du befinner dig. Vi tror att det är bättre för djuret och för dig. På bara några klick kan du få en första hjälp och rådgivning. Ditt husdjur behöver inte alltid besöka en djurklinik eller djursjukhus eller remitteras vidare. Men om det skulle behövas så hjälper vi dig med en remiss och ser till att du får en god, trygg och effektiv vård för ditt husdjur även efter samtalet.

Hidayet Tercan

Grundare och VD

Hidayet är entreprenör, föreläsare, debattör och grundare av Vethem. Hon har tidigare bland annat startat och drivit vårdbemanningsföretaget Zemrete AB och har lång erfarenhet av styrelseuppdrag i olika bolag och flera ideella organisationer, exempelvis SOS Barnbyar.
hidayet@vethem.se

Nina Kjellerstedt

Chefsveterinär

Catarina tog sin veterinärexamen 1985 vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala. Hon har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar sedan 1997 och AI-kompetens (artificiell insemination för hund och katt) sedan 2001. Hon har arbetat som klinikveterinär på djursjukhus och djurkliniker med stort intresse för reproduktion (hund och katt), ultraljud, mjukdelskirurgi samt ögonsjukdomar.
nina@vethem.se

Johan Carlsson

Supportansvarig

Johan är spindeln i nätet som får samspelet mellan produkten, användarna och veterinärerna att fungera. Han har sedan tidigare arbetat som projektledare inom transport, logistik och bemanning.
johan@vethem.se

William Larsten

Produktchef

Williams roll är att ansvara för att öka utvecklingstakten och se till att rätt saker utvecklas för att hjälpa djurägare på bästa möjliga sätt.
william@vethem.se

Daniel Lundström

CTO


daniel@vethem.se

Daniel Litsesjö

Utvecklare


Gustav Fridh

Utvecklare


gustav@vethem.se

Isabell Spongberg

Produktägare Web


isabell@vethem.se
×

Vi använder oss av cookies. Mer info