Om Vethem

Vi på Vethem vill göra livet som djurägare smidigare. Hos oss får du träffa veterinärer på dina villkor – när du vill och där du befinner dig. Vi tror att det är bättre för djuret och för dig. På bara några klick kan du få en första hjälp och rådgivning. Ditt husdjur behöver inte alltid besöka en djurklinik eller djursjukhus eller remitteras vidare. Men om det skulle behövas så hjälper vi dig med en remiss och ser till att du får en god, trygg och effektiv vård för ditt husdjur även efter samtalet.

Hidayet Tercan

Grundare och VD

Hidayet är entreprenör, föreläsare, debattör och grundare av Vethem – din digitala veterinär. Hon har tidigare bland annat startat och drivit vårdbemanningsföretaget Zemrete AB och har lång erfarenhet av styrelseuppdrag i olika bolag och flera ideella organisationer, exempelvis SOS Barnbyar.
hidayet@vethem.se

Nina Kjellerstedt

Veterinärmedicinskt ansvarig

Catarina tog sin veterinärexamen 1985 vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala. Hon har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar sedan 1997 och AI-kompetens (artificiell insemination för hund och katt) sedan 2001. Hon har arbetat som klinikveterinär på djursjukhus och djurkliniker med stort intresse för reproduktion (hund och katt), ultraljud, mjukdelskirurgi samt ögonsjukdomar.
nina@vethem.se

Erik Carlsson

Marknadschef

Erik arbetar med digital marknadsföring på Vethem. Han är journalist i grunden och har en bakgrund inom mediebranschen där han jobbat som sociala medier-chef och nya digitala produkter.
erik@vethem.se

Johan Carlsson

Produktansvarig

Johan är spindeln i nätet på Vethem som får samspelet mellan produkten, användarna och veterinärerna att fungera. Han har sedan tidigare arbetat som projektledare inom transport, logistik och bemanning.
johan@vethem.se

William Larsten

Produktchef

Williams roll på Vethem är att ansvara för att öka utvecklingstakten av Vethems tjänster och se till att rätt saker utvecklas för att hjälpa djurägare på bästa möjliga sätt.
william@vethem.se

Ebba Stålhem

Vice VD

Ebba är operativt ansvarig på Vethem med fokus på samarbetspartners. Hon har tidigare arbetat på ett globalt teknikföretag med att förvalta en av de största kundportföljerna i Sverige, samt har en MSC från Handelshögskolan i Management och Marknadsföring.
ebba@vethem.se