Veterinärbesök i mobilen

  • Träffa legitimerad veterinär enkelt och smidigt via videosamtal.
  • Få rådgivning kring symptom, sjukdomar och behandling.
  • Öppet alla dagar 07-24

Så fungerar Vethem

Med Vethem kan du enkelt träffa erfarna och legitimerade veterinärer via videosamtal. Vi säkerställer att du alltid har tillgång till trygg och effektiv vård för ditt husdjur – oavsett var du befinner dig. Hos oss kan du även träffa hundpsykolog och annan specialistkompetens.
Ladda ner appen & Skapa konto
Boka tid och ha videosamtal med veterinär
Få journal & remiss på mail

Fästingsäsongen kommer tidigt i år

Våren kommer tidigt i år och med värmen kommer också fästingarna. För att du eller ditt djur ska slippa sjukdomar är det bra att göra vad som krävs för att förhindra fästingbett.

Förhindra fästingbett med fästingmedel

Med Vethem kan du få recept för fästingmedel utskrivet av veterinär till din hund eller katt för bara 99 kr, utan att lämna hemmet. Sen kan du få det levererat till dörren med Apotea.
Läs på inför fästingsäsongen

Våra veterinärer & specialister

Veterinärerna på Vethem har bred erfarenhet av att vårda smådjur och jobbar samtidigt på fysiska kliniker. Vi lägger stor vikt på en noggrann journalföring och lämnar aldrig något åt slumpen.

Kicki

Beteenderådgivare

Gunnar

Veterinär

Johanna

Veterinär

Alla veterinärer & specialister
Alla våra veterinärer har svensk legitimation

Hur kan ditt husdjur få hjälp via Vethem?

Exempel på områden där du kan få rådgivning

✔ Förgiftningar
✔ Ögon
✔ Mun och tänder
✔ Klor
✔ Skötsel och utfodring
✔ Beteenderådgivning

Agria Djurförsäkring

Skapa konto på Vethem – få gratis veterinärrådgivning

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Hos Agria kan du bland annat försäkra ditt smådjur, häst och lantbruksdjur. Vethem samarbetar med Agria för att ge dig som har ditt djur försäkrat i Agria Djurförsäkring gratis veterinärrådgivning. Det enda du behöver göra för att aktivera dina gratis samtal är att skapa ett konto via ditt personnummer.
Till Agria Djurförsäkring

Beställ ditt djurs receptbelagda läkemedel på Apotea

15% rabatt när du skapar konto med Vethem

Vi på Vethem vill kunna erbjuda dig som djurägare ett kvalitativ, relevant och säkert sortiment av produkter för djurvård, både för enklare egenvård och receptbelagda läkemedel. Vi försöker alltid tänka på djurets bästa när vi ordinerar läkemedel. Vethem samarbetar med Apotea – årets nätbutik fyra år på raken. Via Apotea kan du beställa hem produkter och receptbelagda läkemedel till ditt husdjur. Du som har ett konto på Vethem får 15 % rabatt när du beställer från Apotea (ej receptbelagda läkemedel). Obs! Vethems policy är att inte skriva ut något läkemedel som innehåller antibiotika eller lugnande läkemedel.
Till Apotea
×

Vi använder oss av cookies. Mer info

video-cameracopycloud-download